Köpa rakapparat online

      Kommentarer inaktiverade för Köpa rakapparat online

Nu är det förvisso långt till jul och min sambos födelsedag har redan varit sedan några månader tillbaka, men jag har fått för mig att köpa rakapparat online till honom. Han har haft sin ”gamla” tröga rakapparat gud vet hur länge men nu går den nog på sista versen. Jag har letat och letat efter rakapparat online men jag tycker det är svårt att veta vad man ska välja för något, det finns så otroligt många olika rakapparater. Sedan kan jag inte påstå att jag är någon specialist heller på manliga rakapparater för så mycket eget skägg har jag inte än så länge i alla fall.

Olika rakapparater

När jag söker efter rakapparater online så kommer det upp en mängd olika så klart. Men hur sjutton ska jag då veta vilken som passar till just min man? Jag har tänkt att eftersom han har valt att ha skägg, som han trimmar, och alltså inte bara rakar av skäggstubben, så behöver han kanske en rakapparat som kan trimma noggrant? Han har ganska lätt för att få röda prickar när han rakar sig men det kan nog också bero på att hans gamla rakapparat är alldeles för slö. Men jag tror nog ändå att den nya rakapparaten ska raka med hög precision.

Rakapparat med precision

Att ha fina skägglinjer tycker nog jag är hög prioritet jämfört med vad min man tycker. Han har nog inget emot att se lite ”ovårdad” ut, men ska han ha skägg så tycker jag absolut att han ska vårda det snyggt och då ska han ha fina skägglinjer. Hans gamla rakapparat duger inte till nåt annat än att med nöd och näppe ta bort håren men det blir inga fina och raka linjer och därmed inte heller något definierat skägg eller skäggfrisyr om man nu kan kalla det för det. Nä, nästa rakapparat blir en som rakar med precision, jag ska bara hitta den online först.