Svettigt värre!

Visst är hösten mer nyår än själva nyår? Finns ingen goare nystart av livet än när lövet skiftar färg och det blir kallare väder. Det är ju alltid då man vill färga om håret, klippa lugg, ändra klädstil, börja laga ny fräsch god mat eller att man börjar träna. Och det är just det jag tänkte ta upp idag. Träning! Upptäckte nu när jag börjat på ett nytt gym att alla mina träningskläder antingen är missfärgade eller har hål och massa noppor. Så jag måste köpa nya träningskläder.

Google is your friend

Så jag googlade träningskläder, har så dålig koll på olika träningsföretag så blev väldigt glad när jag hittade https://ruza.se/, vilket otroligt bra utbud! Dom har så många olika varumärken, allt från Röhnisch till ICANIWILL. Tidigare har jag bara haft svarta träningskläder men denna gång tror jag att jag kommer satsa på lite mer färgglada plagg. Hittade först och främst en jättesnygg långärmad träningströja från Röhnisch som var brun, så galet snygg! Brunt är ju en av mina favoritfärger, tycker det är en så otroligt behaglig färg.

Padeltights

Såg även att Ruza.se även har ICANIWILL tights som är anpassat för att kunna ha tennisbollar på insidan av en fika på sidan av låret. Och min kille har ju precis fått iväg mig på att börja spela padel med honom. Han tycker inte om att gymma så det är där han får sin motion, så då har jag lärt mig att anpassa mig och att jag kör padel med honom 1-2 gånger i veckan. Så dom tightsen hade ju varit perfekta till just det, slippa trycka ner tennisbollarna i midjan på byxorna. Det kan ju lätt hamna i vägen när man slänger sig och kastar sig efter bollar. Och just dessa tights fanns i typ en stark blå, vilket blir väldigt snyggt till brunt tycker jag!