Mekaniskt hopplös

Ja men jag är ju kreativt lagd till hundra procent och mindre duktig på mekaniska saker, eller alltså jag har ju verkligen inte det intresset och så är det ju. Och detta blev jag ju påmind om häromdagen när min kille lånade ut sitt släp till mig och jag råkade slå av en del av släpvagnen som jag nu måste ersätta. Alltså jag behöver ju inte laga laga bilen utan mer beställa själva delen jag gjorde sönder. Så jag ska beställa släpvagnsdelar hos Valeryd ganska direkt för sånt där vill man ju lagat illa kvickt. Annars känns det som att det kommer dras ut i tid jättelänge tills man behöver använda släpet igen och ja, då är ju släpet trasigt.

Får hjälp!

Men sen att faktiskt laga släpet så kan min kille ordna det, vi är det stereotypiskt tråkiga paret att jag är hopplös med bilar och så vidare, men han har dock inte några brister i det klassiskt gamla förlegade kvinnliga utan där är han i samma nivå som mig. Inte för att det är konstigt på något sätt men bara värt att nämna. Men som sagt, för att han ska kunna laga släpvagnen så måste jag ju kolla upp exakt släpvagnsdel hos Valeryd som jag behöver, men det kanske min kille får assistera med så jag inte beställer fel del. Men sen kan man ju säkert fota det som är trasigt på släpvagnen och mejla Valeryd så hjälper dom till att hitta rätt del till sin släpvagn.

Är jag ensam?

Är jag ensam som är mekaniskt hopplös? Det kan jag väl inte vara? Känner att jag behöver stöd från er, få det bekräftat att jag inte är den udda i detta utan att det är mer jämnt fördelat det där med mekaniska och icke mekaniskt lagda personer. Men ifall ni mekaniskt hopplösa personer behöver hjälp så hittar ni släpvagnsdelar hos Valeryd!