Matlagningsupplevelse där du är kvällens stjärnkock!

      Kommentarer inaktiverade för Matlagningsupplevelse där du är kvällens stjärnkock!

Se till att boka upp familjen, kompisgänget eller kanske arbetskollegorna på en helkväll hos Aveqia där ni själva kommer få agera stjärnkockar! Vi pratar alltså matlagningsevent, Aveqia Stockholm. Här spenderar ni en kväll tillsammans i ett riktigt kök, som en matlagningsstudio, i Stockholm där du och dina gäster få laga all mat. Oavsett om ni är kollegor, kunder eller kanske vänner så kommer ni garanterat jobba som ett team, se till att allt är i sin ordning och praktiskt taget också lära känna varandra ännu bättre.

Samarbete och relationer sedan 20 år tillbaka

Ja det är i hela 20 år som Aveqia varit verksamma och ständigt satsat på samarbete som bygger relationer. En matlagningsaktivitet för människor samman och kan kommer från början till slut se till att det står något ätbart på bordet. Dessutom är recepten framtagna av riktigt duktiga kockar, och litar ni inte riktigt på er själva så kan ni till och med välja att ha med en stjärnkock i köket som ser till att allt blir som det ska!

Oavsett bakgrund, ålder eller nationalitet så kan ni med andra ord laga mat ihop. Här får man möjligheten att lära känna varandra bättre men kanske framför allt bara ha kul ihop. Är man dessutom någon som gillar god mat så kommer du garanterat inte bli besviken. Råvarorna är fantastiska och allt är sammansatt på ett sätt som gör att allt helt enkelt blir så himla gott bara. Så går du i tankarna och vill hitta en bra aktivitet för kompisgänget, arbetskollegorna eller kanske några potentiella kunder så är det enda du behöver komma ihåg matlagningsevent, Aveqia Stockholm. Se till att besöka deras hemsida och skicka en förfrågan om bokning redan idag – detta kommer helt garanterat vara en upplevelse ni sent kommer att glömma!