En ny cykel att ha till arbetet som går på el

Jag har länge funderat på att köpa en cykel för att kunna ta mig till jobbet. Problemet är att jag har svårt att välja vilken sorts cykel jag vill ha. Det finns många olika modeller och typer av cyklar. Urvalet är ganska så stort. En sak som jag vill att min nya cykel skall ha är en elmotor. Jag har insett att det inte är så roligt att komma alldeles svettig till arbetet. Jag vill ha en fin Damcykel som går på el, som även går långt. När man söker på damcykel el får man rätt så många sökträffar. Nästan varenda sajt säljer någon typ av elcyklar. Fatbikes, sparkcyklar som går på el, sparkcyklar med sadel som går på el ja många olika modeller finns det. Jag vill ha en som jag även kan ha på stan, när man cyklar ner och skall ta en pizza med sina kompisar. Så en rejäl tantcykel som har elmotor hade varit perfekt för mig.

En damcykel med el från Wafabike blir det

Efter ha letat runt på internet efter just den modellen jag ville ha har jag äntligen hittat just den typen av damcykel med el som jag kan tänka mig att använda både till arbetet och när jag skall cykla ner på stan med mina vänner. Den har en rejäl pakethållare baktill och en som tillbehör kan man välja antingen pakethållare fram eller en lastrack en sån där som man kan skjutsa på. Så jag kommer nog bli nöjd när jag har klickat hem den. Den har fått ganska höga betyg så den verkar vara en rejäl och bra elcykel. Vad skönt att slippa ta bilen till jobbet och cykla utan att bli svettig.