För privat?

      Kommentarer inaktiverade för För privat?

Ja som rubriken lyder och antyder så kanske detta är för privat men också något som jag tycker folk ska prata om mer. Jag har väldigt länge haft spiral som preventivmedel och tyckt att det funkar bra, men på det senaste har jag velat köra mer naturligt. Alltså inte ha något extra hormonellt i kroppen. Så häromdagen så drog jag ut den och kommer nu i framtiden använda mig av kondomer när jag har samlag. Min pojkvän har inga problem med det som tur är, utan tycker vi ska göra så det känns bäst för mig.

Pinsamt på rullbandet

 Så igår när min kille skulle köpa kondomer på en livsmedelsbutik vid oss så kände han att han fick massa blickar på sig och att kassörskan kollade på honom lite så generat, löjligt kanske och jag tror verkligen inte att någon brydde sig. Det är ju som att köpa vad som helst? Eller? Men nu iallafall så har vi bestämt oss att beställa billiga kondomer online istället. Det är ju faktiskt smidigare och eftersom det är billigare känns det väldigt gynnsamt. Jag fick även en näve kondomer hos gynekologen när jag tog ut min spiral men det känns ju så skönt att ha hittat billiga kondomer online istället, så hämtar man bara ut sin paket hos postombudet i sitt område och det är klappat å klart! Hur smidigt? Både smidigt och billigt, det är ju tråkigt att lägga pengar på kondomer men det är ju också väsentligt! Jag vet att min kille inte vill ha några barn ännu så det är ju det här som gäller för oss nu! När man väl beställer billiga kondomer online kan man passa på att köpa lite roliga glidmedel med kanske någon tropisk doft, och det finns ju även en hel uppsjö med olika kondomer. Om man inte har någon favorit eller någon man föredrar så lär man ju hitta det till slut!