Rätt klädd för en tur på fjället

      Kommentarer inaktiverade för Rätt klädd för en tur på fjället

När man kör skoter är det viktigt att man har rätt kläder på sig. Kläderna funkar ju som skyddsutrustning. Det är ju kallt att köra skoter så det måste vara kläder som tål kyla. Jag har hittat en outlet sajt som säljer kläder och utrustning för skoter: https://www.smxsports.se/snoeskoter-outlet 

Så här kan man beställa kläder och utrustning till bra priser. Skoteroveraller och skoterhjälmar och mycket annat. Jag menar åker man mycket skoter och har den livsstilen så behöver man ordentliga kläder och utrustning gärna i fler än en uppsättning, för att ha möjlighet att byta för blir man blöt så blir man lätt nerkyld och det är inte bra på fjället.

Riktigt varma skoterkläder

Jag skulle gärna vilja åka skoter nån gång det verkar härligt att vara ett med fjället och snön där uppe. Fast jag skulle frysa, jag fryser alltid och det blir inte bättre av att det är 20 minus och blåsigt. Då gäller det att ha varma och vindtäta kläder så att hela kroppen täcks, även halsen. De flesta skoterhjälmar sluter tätt mot halsen, och de finns de som är eluppvärmda. Ska jag ut och åka skoter någon gång så tänker jag iallafall att se till att ha ordentliga och varma kläder.

Skoterkläder till outletpriser

Skoterkläder är ganska dyra, men man måste ha en rejäl skoteroverall och hjälm för att få en behaglig åktur, det kan till och med vara förenat med livsfara att inte klä sig ordentligt. Tänk hur många som har förfrusit både tår och fingrar på fjället. Då är det ju bra att det finns en outlet för kläder och utrustning för skoter så man kan köpa på sig bra kläder och hjälmar till outletpriser.