Nu kommer säsongen för varma friluftskläder

      Kommentarer inaktiverade för Nu kommer säsongen för varma friluftskläder

Visst är sommaren underbar, men om jag skall vara ärlig så älskar jag Sverige för våra årstider. Det blir mörkare och temperaturen smyger sig neråt och då kan man ju krypa upp i hörnet på en soffa eller sätta på sig lite varma sköna kläder och ge sig ut i naturen. Under Corona epidemin började jag lämna livet som soffpotatis och röra mig ute, och med tiden har det intresset ökat för varje månad. Sommaren tillbringades delvis i tält med först frugan och sedan en vecka med pappa – son tid med grabben. Att vandra och bada på dagarna och att fiska och grilla på kvällarna, det slår inte mycket. Men nu är sommaren över och kravet på att hålla sig varm ökar ju något. Men det är ju inget särskilt stort problem när man väl hittat en affär eller företag som har de kläder man både vill och behöver ha.

Ett varmt höstlov utomhus i Sverige

Efter att ha varit ”tvungen” att spendera sommarlovet i huset och på gräsmattan har nu dottern som är nybliven tonåring bestämt att vi skall spendera höstlovet, eller i alla fall delar av det tillsammans ute i skogen. Eventuellt blir det en eller ett par nätter i tält, annars blir det bara vandring. Om man nu kan kalla det för bara. Hon beslutade att alla hennes födelsedags presenter skulle vara varma och bekväma kläder som hon kunde använda dessa dagar. Och så fick det bli. Hon hittade varma friluftskläder hos P4H och gav oss en gedigen önskelista. Flera mjuka paket senare är hon nu mera väl preparerad på både ett varmt friluftsliv som en ute vecka med pappa. Ibland är pappalivet extra underbart.