Känner du någon som vill lära sig spela gitarr?

      Kommentarer inaktiverade för Känner du någon som vill lära sig spela gitarr?

Då kan detta vara den perfekta presenten eller bara fina gesten för att hjälpa personen i rätt riktning. Gitarren och jag är nämligen en utmärkt bok som ser till att man lär sig snabbt och enkelt hur man spelar gitarr och där man snabbt kan utvecklas och bli en fantastisk gitarrist. Den finns framför allt i flera delar och det är otroligt kul att bara bläddra i boken utan att faktiskt ha en gitarr också, även fast det såklart är till en stor fördel.

Gitarren och jag är med andra ord en genomtänkt bok som du kan beställa hem från Notlagret.se och få hem inom bara några dagar. Den är beprövad och det är många som har lärt sig att spela gitarr genom denna fantastiska bok. Det är flertalet låtar, väldigt många som gemene man känner igen, där du steg för steg får lära dig ackord och hur man spelar den. Detta ger också naturligtvis stora möjligheter att lära sig låtar som man faktiskt har nytta av att kunna när man kanske vill spela för människor i sin omgivning som också vet vilka låtarna är. Framför allt tror jag också det är bra att man kan låtarna för att man vet om det låter tokigt när man spelar eller inte. På så vis, när man känner igen låtarna, så förstår man när man är på banan eller inte.

Fem nya låtar

Just nu kan du köpa en ny upplaga av Gitarren och jag 1 som har omarbetats och finjusterats. Numera bättre än någonsin med andra ord och dessutom med fem nya härliga låtar som du kan lära dig. Så se till att beställ hem boken och börja plinka på gitarren så är det snart du som sitter där runt lägerelden och spelar för nära och köra.