Inspirerad att jobba med Seed beads!

      Kommentarer inaktiverade för Inspirerad att jobba med Seed beads!

Jag har precis varit utomlands i det otroligt vackra landet Indonesien, jag och min pojkvän har varit på Bali och gottat oss något enormt. Och när vi var där såg jag en tjej på stranden som hade massa olika glittrande och fina armband och fotlänkar. Vilket inspirerade mig till att börja pärla och kanske till och med sälja de små smyckena.

Shoppa glaspärlor

Bara föreställ er alla möjliga olika seed beads i vackra formationer och mixade, tror verkligen det kommer bli hur fint som helst. Man kan ju även göra olika kollektioner som är inspirerade av specifika saker. Kanske en kollektion med armband och fotlänkar av seed beads som är inspirerade av en specifik tulpanbukett eller färgerna på löven i början av oktober.

Vad som behövs

För att detta ska kunna genomföras behövs mer än bara seed beads utan även någon typ av elastisk tråd och någon nylontråd, något jag tycker ibland är lite dumt är att fotlänkar inte alltid är i elastisk tråd utan då istället går av när man vinklar foten. Så det är viktigt för mig iallafall att det blir så. Och även karbinlås är ett måste, även om vissa kommer vara i elastisk tråd. Och priserna på det mesta ligger ganska bra till tycker jag, påsar med seed beads eller som det kallas rocaille pärlor, ligger på typ 13 kronor styck, eller priserna börjar iallafall där. Det finns även något som kallas Duo som är som små glaspärlor och Bugle Beads som är fina små glaspärlor i form av stavar, så man kan mix matcha lite med vanliga pärlor och de små glaspärlorna och lite snygga stavar. Har massa olika färgkombinationer jag är så pepp på att börja pyssla med och se komma till liv på ett snyggt sätt!